Beşoğlu Endüstri

"Mühendislik Sanattır"

Şirket Hakkında
Beşoğlu Yapı Endüstri 1997 yılından bu yana İnşaat Yapı gibi inşaatın bir çok alanında titizlikle sektörde faaliyet göstermektedir.
Beşoğlu İnşaat, kurulduğu ilk günlerden itibaren ivmesini sürekli arttırarak, alanında hep en iyi projelere imza atmıştır.
Bugünkü BEŞOĞLU, faaliyet alanları içerisinde daima en iyi olmak ve hedeflerinden şaşmadan kısa zamanda kaliteli işler başarmayı kendine ilke edinmiştir. İnşaat Yapı uygulama işlemlerinde sektörde öncü olmayı amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda İnşaat Yapı alanında ileri derece uzman ve profesyonel kadrolar oluşturmayı amaçlamış ve bugün İnşaat Yapı sektöründe bunu başarmıştır.
Beşoğlu Yapı Endüstri sektöründe kurucu/ inşaat mühendisi Murat Beşoğlu’nun yönetiminde geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. BEŞOĞLU; ileriyi gören, yenilikçi, kendine güvenen, yurtdışında da ülkemizi temsil eden, beklentileri karşılayan, her geçen gün büyüyen, ülke ekonomisine katkı sağlayıp istihdam oluşturmayı görev edinen, eğitimli kadrosu ile zorlu projelerin altından kalkabilen, modern teknolojiyi takip ederek çizgisini bozmamıştır. Daha da ileriye götürüp çağdaş, modern, zamanı ileriye taşıyan yaşam alanlarında imza atmaya devam etmektedir. Son beş yıl içerisinde ciddi projelerde yer alan, adını koruyup, daha çok güçlü olmayı başarmış, yurt içinde olduğu kadar dışında da önemli sınai, ticari ve altyapı tesislerinin inşası ve işletilmesi için yüklenici ve/veya yatırımcı olarak faaliyet göstermektir.
Beşoğlu Yapı firmamızın web sitesi yaptığı icraatları ve son durumları ve hatta referanslarımızı görmeniz ve bize daha yakın olmanız düşünülerek hazırlanmıştır, www.besoglu.com linkinden web sitemize ulaşabilirsiniz.
Beşoğlu Endüstri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
As Besoglu Industry, we offer high-quality, innovative, natural, and eco-friendly products which have already revolutionized construction industry.

You are welcome to find out more about our company and explore the entire range of our products. With our products, You will gain significant advantages over Your competitors.

Strengthening our business, because we have more experience than anyone in strengthening. We are proud to serve you with Besoglu under construction.
Last advanced machines and latest technology, your system and strengthen the process of construction we do. This process is made very affordable price. Your satisfaction is our happiness.
The building is a healthy way to strengthen your buildings columns and the ground floor columns advanced technology to strengthen the building using the tools are doing.For us, building a stronger and more resistant to receive a state want to provide the best service we can.
For this reason, the building works to strengthen innovation become satisfied.
You can visit our offices to examine the services sector over the industrial floor.
İletişim Bilgileri
Firma: Beşoğlu Endüstri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
Yetkili Kişi: Murat Beşoğlu
Adres: Namık Kemal mh.Cengiz Topel cd. Değirmen sk. No:44/B Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 9119555
Faks: (216) - 9119556
Web Sitesi: http://www.besoglu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beşoğlu Endüstri firma bilgileri. Beşoğlu Endüstri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beşoğlu Endüstri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beşoğlu Endüstri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.