Best Group

Şirket Hakkında
Best*GROUP, 2005 yılından beri Rusya ve Orta-Asya ülkelerinde kazandığı ihracat-ithalat deneyimle müşterilerine hizmet vermekte, müşterilerinin talep ettiği malzemelerin en uygun kalite ve en ekonomik şekilde seçimi için tüm teknik bilgileri kullanarak yardımcı olmaktadır. Best*GROUP konusunda güçlü Türkmenistan da en önemli petrol şirketi olan Türkmenbashi petrol rafinerisi ve işletmesi fabrikası (TNKPZ) ile çalışmakta ve bu kuruluşla distribütörlük antlaşması bulunmaktadır.

Best*GROUP, Mühendislik Plastiklerinden ana hammadde olan Polipropileni (PP), Turkmenplene markası altında Türkmenistan dan 25 kg torbalar halinde ithal etmektedir.
Best Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız Türkmenistan malı rafya polipropilen ithalatı yapmaktadır.Üreticisiyle doğrudan sözleşmemiz bulunmaktadır.Aylık 3000 ton rafya PP turkmenplen bağlantımız vardır.
Teslimat şekilleri:Gümrük teslimi, CIF teslimi, adres teslimi.

En kaliteli hammadde ve en uygun fiyatlar için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Best Group
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Omer Asır
Adres: Fener Mah.1968 SK.No:43 D-6 Muratpaşa-Antalya-Türkiye
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3248881
Web Sitesi: www.turkmenplen.info.tr.tc
Ürünleri
Firmamız Türkmenistan malı rafya polipropilen ithalatı yapmaktadır.Üreticisiyle doğrudan sözleşmemiz bulunmaktadır.Aylık 3000 ton rafya PP turkmenplen...
İlan Talep ve Teklifleri
Rafyalık Pp,homopolimer,polipropilren
Turkmen malı rafyalık polipropilen satışımız başlamıştır.Ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçiniz
Türkmen Malı Rafya Polipropilen
Firmamız Türkmenistan malı rafya polipropilen ithalatı yapmaktadır.Üreticisiyle doğrudan sözleşmemiz bulunmaktadır.Aylık 3000 ton rafya PP turkmenplen...
Best Group firma bilgileri. Best Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Best Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Best Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.