Best*havyar

Şirket Hakkında
Best*Havyar Şirketi Dünyanın En Önemli Havyar Üreticisinin Türkiye Distribütörlüğünü Yapmaktadır.amacımız Türkiye De Kaliteli Hizmet Prensibiyle Sektör Lideri Konumuna Gelmektir.şirketimizin En Önemli Özelliği Yeni Teknolojiyle İşlediği Kaliteli Havyarı Uygun Fiyatlara Hızlı Bir Şekilde Müşterilerine Sunabilmesidir.

Ürünlerimiz Sürekli Olarak Kalite Kontrolünden Geçirilmekte Ve Denetlenmektedir. Şirketimizin Müşterileri Arasında Oteller , Restoranlar , Marketler Ve Büyük Oranda Kişisel Tüketiciler Bulunmaktadır.

En Kaliteli Havyar Ve En Uygun Fiyatlar İçin Lütfen Bizimle İrtibata Geçiniz
Best*havyar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Best*havyar
Sektörü: Gıda / Tarım » Deniz Ürünleri
Yetkili Kişi: Omer Ashir
Adres: Fener Mah.1968 SK.NO:43 D-7 Lara-Antalya-Türkiye
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3248881
Web Sitesi: www.bestcaviar.info.tr.tc
Ürünleri
Best*Havyar Şirketi Dünyanın En Önemli Havyar Üreticisinin Türkiye Distribütörlüğünü Yapmaktadır. En iyi fiyatlar ve bol havyar çeşitleri için bi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Best*havyar firma bilgileri. Best*havyar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Best*havyar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Best*havyar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.