Betis Haşere Ve Böcek İlaçlama Servisi

"BÖCEK İLAÇLAMADA GARANTİ"

Şirket Hakkında
BETİS GENEL İLAÇLAMA - Uluslararası Zararlı Yönetim Birliği ile uyum içerisinde gelişen son teknoloji ve haberleri takip ederek en üst standartlarda faaliyet göstermektedir.
Haşere kontrol hizmetleri (Pest Control), dezenfektan, domuz gribi, kuş gribi, dezenfektan, el dezenfektanı, hava dezenfektanı, yer dezenfektanı, yer dezenfektanı, yüzey dezenfektanı, alet dezenfektanı, konusunda uzman ve tecrubeli bir ekip ile sektöründeki bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en etkin mücadele yöntemlerini ekonomik çözümler ile eğitimli kadrosuyla size hizmet vermek için kurulmuş bir işletmedir. Domuz Gribine Etkili Ortam Dezenfektanı, Ürün Enfeksiyon Riskinin Oluştuğu Ve Oluşma Riskinin Olduğu Tüm Alan Ve Araçlarda Uygulanır.kullanımı Kolay , Kısa Sürede Uygulanarak İşlem Uygulanır , Susuz Kullanıma Hazır Ve Su İle Kullanılan El Dezenfektan Ve Jellerimiz İle Oluşabilecek Enfeksiyon Risklerinin Önüne Geçebilirisiniz. Hidrojen peroksit, geniş spekterumlu dezenfektan, domuz gribi yer dezenfektanı, domuz gribi dezenfektanı, domuz gribi el dezenfektanı, domuz gribi yer dezenfektanı, domuz gribi el dezenfektanı, domuz gribi hava dezenfektanı, domuz gribi yer dezenfektanı, domuz gribi alet dezenfektanı, domuz gribi yüzey dezenfektanı, domuz gribi nedir, grip, dezenfektan, hijyen, domuz gribi nedir
Betis Haşere Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Betis Haşere Ve Böcek İlaçlama Servisi
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: MEHMET ALİM
Adres: CUMHURİYET CAD KIZILAY İŞ MERKEZİ KAT 4 NO 5
Şehir: Erzurum
Ülke: Türkiye
Telefon: (442) - 2337396
Faks: (442) - 2337209
Web Sitesi: www.betisilaclama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Betis Kurye Ve Toplu Dağıtım
BETİS KURYE VE TOPLU DAĞITIM Erzurum’ da Kurye ve dağıtım hizmeti veren firmayız, Her türlü kurye hizmetiniz için hızlı ve güvenilir çözümle...
Betis Haşere Ve firma bilgileri. Betis Haşere Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Betis Haşere Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Betis Haşere Ve Böcek İlaçlama Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.