Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti.

"askılı tekstil taşımacılığı evdeneve nakliyat"

Şirket Hakkında
1997 yılında beyaz taşımacılık inş.san.tic.ltd.şti.olarak hizmet vermeye başlayan firmamız istek ve talepler doğrultusunda yurtiçinde askılı ve kolili tekstil taşımacılığı ayrıca evdeneve nakliyat alanlarında kadrosunu uzmanlaştırmıştır.12-17-20-25-50-105m3 kapalı sac kasa özmal araçlarıyla tarifeli düzenli ve güvenli taşımacılık sağlamaktadır.nakliye ile ilgili sorunlarınıza çözüm ortağı olacağımızı umuyoruz.saygılarımızla
Ürün-Hizmetleri Hakkında
askılı tekstil taşımacılığı evdeneve nakliyat fuar stand organizasyon ayrıca ses ışık sistemleri taşımacılığı alanlarında uzmanlaşmış hertürlü taşımacılık problemlerinize kalite güvencesiyle beyaz çözümler sunan nakliye şirketi.
İletişim Bilgileri
Firma: Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: erhan özkan
Adres: halideedip adıvar cad.no 52/a şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2210852
Faks: (212) - 2226347
Web Sitesi: http://www.beyaztasimacilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Askılı Tekstil Taşımacılığı Evden Eve Nakliyat Ses Işık Sistemleri Taşımacılığı.
1997 yılında beyaz taşımacılık inş.san.tic.ltd.şti.olarak hizmet vermeye başlayan firmamız değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda askılı tek...
Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beyaz Taşımacılık İnş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.