Beyaz Tuz Kimya Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız İnsan sağlığına önem veren, bu yönde araştırmalar yapıp, siz değerli müşterilerimize Gıda Tuzu, Plastik Tuzu, Boyama Tuzu, Arıtma Tuzu, Tablet Tuz, Havuz Tuzu, Kar Tuzu, Rafine Tuzu, Havuz Kimyasalları, Havuz Malzemeleri, Havuz Ekipmanları, Yardımcı Kimyasallar, Üretim Ve tedariğini kaliteli en doğru şekilde yapmayı hedeflemektedir. Profesyonel ekiplerimizle 25 Yıllık Deneyimimizle, İstanbulun yüzde 60, Tuz ve Kimyasal Pazar Payına Sahip. Değerli Müşterilerimize En uygun ve kaliteli Ürünlerimizle Hizmet verecektir. Çeşitli sektörlerin her türlü tuz ve Kimyasal ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahiptir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beyaz Tuz Kimya Tic Ltd Şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Sercan Albayrak
Adres: Yukarı Dudullu Mah. Narin Sok. No:48/b Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3642210
Web Sitesi: https://beyaztuz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beyaz Tuz Kimya firma bilgileri. Beyaz Tuz Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beyaz Tuz Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beyaz Tuz Kimya Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.