Beybuz Buz İmalatı Ve Satışı

Şirket Hakkında
Beybuzun buz imalat sektörüne girişi 1993 senesine dayanır, önceleri küçük kapasite ile buz üretimi yapan Beybuz 2000li yıllara sektöründe lokomatif sayılan firmalar arasında girmeyi başarmıştır.Beybuz şu anda güçlü buz üretim kapasitesi, bilişim ve lojistik alt yapısı ile İstanbulun eğlence mekanlarına buz ihtiyaçları konusunda kalıcı, güvenilir çözümler sunmaktadır.
Beybuz Buz İmalatı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beybuz Buz İmalatı Ve Satışı
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Atilla DİLEK
Adres: Topçekenler sokak no:7/A Balıkpazarı-Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2495900
Web Sitesi: www.beybuz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beybuz Buz İmalatı Ve Satışı firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Beybuz Buz İmalatı firma bilgileri. Beybuz Buz İmalatı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beybuz Buz İmalatı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beybuz Buz İmalatı Ve Satışı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.