Beykoz Bilgisayar Tamir Servisi

Şirket Hakkında
Beykoz Kavacık da 10 seneyi aşkın süredir hizmet vermekte olan firmamız 25 yılı aşkın tecrübesi ile sizlere en profesyonel hizmeti en uygun fiayta sunmaktadır. Notebook - Laptop tamiri, Kartuş ve Toner Dolumu, Anakart ve Hardisk Tamiri, Veri Kurtarmai Server Kurulumui Web Sitesi ve Sanal Alışveriş Sitesi Kurulumlar, Logo Eta ve Muhasebe Programları, Tekni Servis, Eğitim alanlarında hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beykoz Bilgisayar Tamir Servisi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Okan Albayrak
Adres: özgür caddesi no:5 Kavacık Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3224240
Web Sitesi: http://www.beykozbilgisayar.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beykoz Bilgisayar Tamir firma bilgileri. Beykoz Bilgisayar Tamir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beykoz Bilgisayar Tamir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beykoz Bilgisayar Tamir Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.