Beymelik Gıda İnş Turizim Ltd Şti

"hijyen"

Şirket Hakkında

BEYMELİK GIDA İNŞ. TUR. LTD.ŞTİ.

Firmamız 2000 yılında TORMAK Tornacılar ve Makineciler sanayi sitesinde 100 metrekarelik işyerinde mütevazı bir işletme olarak faaliyete geçmiş olmakla birlikte bu süre zarfında hem mesleğimi hem de ticaret yapmayı siz değerli dostlarımın çok önemli önerileri sayesinde kendime okul olarak gördüğüm ÇINAR YEMEK te kalfalık dönemini başardığımı gördüm siz sayın müşterilerimizin ısrarla kendi mülkiyetimde hizmet vermemi istemeniz beni ve firmamı büyük oranda onura etmiş ve çalışma şevkimi artırmıştır.
Bu nedenle 2006 yılı başında mülkiyeti kendimize ait işletmemizin ismini de faaliyet alanlarını da genişletmek suretiyle BEYMELİK GIDA İNŞAAT TURİZM LİMİTED Şirketi olarak ticaret hayatına girmiş olmakla birlikte şu anda sadece BEY MUTFAK olarak Yemek üretimi ile gıda sektörüne çalışanlarımla birlikte girmiş bulunmaktayız.
Bütün diğer sektörlerde olduğu gibi gıda sektöründe de gelişim ve değişim hızlı bir süreçte oluştuğu için BEY MUTFAK çalışanları olarak her zaman gelişim ve değişime açık Müşterilerimizin sağlığı, işletmelerin kendi dallarında yoğunlaşmalarını sağlayarak üretimde kalite ticarette karlılıklarını artırmak amacıyla, Avrupa Birliği gıda ve tarım sözleşmelerine uygun sağlık koşullarına riayet eden hijyenik kurallara ve HACCP, TSE, İSO 9001 Standartlarına uyumlu 500 metrekarelik işyerimizde siz sayın müşterilerimize hizmet vermenin sevincini yaşamaktayız.
Firmamız ayrıca ana dalı yemek üretimi ise de ayrıca turizm ve inşaat dallarında da faaliyet gösterecek olup şu anda sadece yemek üretimi dolayısıyla gıda sektöründe faaliyette bulunmaktayız.
BEYMELİK GIDA İNŞAAT TURİZM LİMTED ŞİRKETİNİN kurulması aşamasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bütün dostlarıma en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.




Mustafa ÖZDURAN
Genel Müdür

Ürün-Hizmetleri Hakkında
şirketimiz 2000 yılıdan bu yana tolu yemek hizmeti sektörünte faliyet vermektedir 5 kişiden 50,000 kişiye kadar organizaz yon ve catarıx hizmeti saglayacak kapasiteye sahıptır
firmaların yemek ihtiyacı nı karşılayan sayılı firmalardan biriyiz ilginiz icin teşekkür ederiz
İletişim Bilgileri
Firma: Beymelik Gıda İnş Turizim Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: mustafa
Adres: ikitelli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6703272
Faks: (212) - 6700461
Web Sitesi: http://www.beymelikgrup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Toplu Yemek Hizmeti
SAYIN: Kuruluşunuza sunduğumuz yemek hizmetleri teklifine gös...
Toplu Yemek Hizmeti
Firmamız TOPLU YEMEK HİZMETİ VERMEKTEDİR 150 KİŞİNİN ÜSTÜNDEKİ FİRMALARA YERİNDE İMALAT YAPIYORUZ ARTI TAŞIMA YEMEK HİZMETİDE SUNUYORUZ TOPLANTI DÜG...
Toplu Yemek Hizmeti Sunulur
SAYIN: Kuruluşunuza sunduğumuz yemek hizmetleri teklifine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdiden teşekkürlerimi...
Toplu Yemek Hizmeti
BEY&MUTFAK SAYIN: Kuruluşunuza sunduğumuz yemek hizmetleri teklifine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdide...
Beymelik Gıda İnş firma bilgileri. Beymelik Gıda İnş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beymelik Gıda İnş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beymelik Gıda İnş Turizim Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.