Beyoğlu Tattoo

Şirket Hakkında
Dövme Ve Kalıcı makyaj sanatçısı Meryem , 14.9.1960' ta İran'da doğdu. 1980 yılında iranda alman asıllı firmadan güzellik uzmanlığı ve vücut süsleme sanatına dair eğitimini alarak Türkiyey’e geldi 1987 den beri 29 yıldır Türkiye’de dövme ve kalıcı makyaj (tattoo, piercing, kına) sanatıyla ilgili hizmet vermektedir. Meryem Tattoo merkezinde cilt bozuklukları ve yara izleri ( kazalar , estetik ameliyat veya göğüs büyütme sonrası , vs.) den kaynaklanan izleri Kalıcı makyaj ve dövme ile kamufle edilmektedir. Kişisel hedefimiz, sizlere en iyisini sunmak olup Sizlerin istekleri doğrultusunda her zaman hizmetinizdeyiz.
Beyoğlu Tattoo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beyoğlu Tattoo
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Meryem Keyvan
Adres: Asmalı Mescid Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:31/c Kat/2 Beyoğlu Taksim Not:rixos Hotel Kraşısı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2515780
Web Sitesi: https://beyoglutattoo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beyoğlu Tattoo firma bilgileri. Beyoğlu Tattoo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beyoğlu Tattoo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beyoğlu Tattoo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.