Bfn A.ş Double-up

Şirket Hakkında
www.bordouble.com adlı sitede bor madeni hakkında detaylı bilgiler (Bor Rezervlerinin Ülkelere Göre Dağılımı, Türkiye Bor Rezervlerinin Maden Sahalarına Göre Dağılımı, Dünya Bor Üretiminin Bölgesel Dağılımı, Eti Maden Tarafından Üretilen Ürünlerin Dağılımı, Konsantre Bor Ürünleri, Rafine Bor Ürünleri, Özel Bor Ürünleri), bor madeninin tarihçesi (İlk Bor Madeninin Anadolu’daki Keşfi, Anadolu Madenleri Üzerinde Yapılan Ulusal Mücadele, 150 Yıllık Bor Serüveni), bor madeninin kullanım alanları (İnşaat ve Çimento Sektörü, Cam Elyafı ve Seramik, Ahşap Koruma, Yanma Önleyici, Temizlik Maddeleri, Enerji Üretimi ve Isı Depolama, Bor’lu Katı Yakıtlar, Füze/Uçuş Yakıtları, Nükleer Uygulamalar, Otomobil Hava Yastıkları, Antifriz, Metalurji, İnsan/ Sağlık, Haşere Kontrolü, Tarım, Atık Temizleme), 4 Zamanlı Motorlar İçin üretilen ve piyasadaki en iyi bor katkısı ürünlerinden olan DOUBLE-UP Bor İçerikli Bor Katkısı ürünlerinin detaylı açıklamaları (benzinli ve dizel arabalar için bor içerikli nano yağlayıcı, bor içerikli yakıt katkıları), nano bor teknolojisi ile üretilen bu ürünlerin hangi araçlarda kullanılması gerektiğine ait açıklamalar, firmanın ve DOUBLE-UP markasının sahip olduğu ödüller ve belgeler, firmanın vizyon ve misyonunu da içeren kurumsal tanıtım, DOUBLE-UP basın haberleri, performans katkıları, Bor basın haberleri, basın bülteni ve görseller, tüketici bilgi formu, online sipariş formu ve iletişim bilgileri yer almaktadır.
Bfn A.ş Double-up
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bfn A.ş Double-up
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: DOUBLE-UP Tanıtım
Adres: Mimar Sinan mah.Mimar Sinan cad.Öztürk İş Merkezi No:69/3-4 Çekmeköy/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6400872
Web Sitesi: www.bordouble.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bfn A.ş Double-up firma bilgileri. Bfn A.ş Double-up adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bfn A.ş Double-up ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bfn A.ş Double-up firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.