Bileşen Reklam

Şirket Hakkında
Hakkımızda
2000 yılından itibaren ilk ismiyle Show Reklam olarak sektöre adım atan brosur.com.tr uzun yıllar bilgi birikimleri ve müşteri portföyü sayesinde Anonim Şirketi olma yolunda ilerleyerek tüm hizmetlerini Bileşen Reklam & Matbaa tic. a.ş. altında sürdürmeye başladı.

Misyonumuz
2000 yılında kurulan eski adı ile Show Reklam yeni adı ile Bileşen Reklam Matbaa, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon hizmetleri olmak üzere 3 ana iş dalında faaliyet göstermektedir.

Vizyonumuz
Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Bileşen Reklam, müşteri memnuniyeti ve devamlılığının sağlanması firmamızın en önemli prensibidir. Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, sağlık ve güvenlikle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Brosur.com.tr tasarım ve tanıtım hizmetleri, yeni organizasyon yapısı ile müşterilerine hızlı, kaliteli ve ekonomik tanıtım çözümleri yaratabilmek için durmadan çalışıyor.

Brosur.com.tr olarak amacımız, müşterilerimize tek bir elden zahmetsizce, grafik tasarım ve baskı kalitesinde maximum, maliyette minimum düzeyde hizmet sağlamak.

Brosur.com.tr organizasyon yapısında temel olarak müşterilerimize grafik tasarımı, promosyon ve internet hizmetleri vermekteyiz. Yapılan tüm grafik tasarımlarını birlikte çalıştığımız birçok matbaa ile koordineli çalışarak müşterilerimize baskı kalitesinde maximum, maliyette minimum düzeyde çözümler üretebilmekteyiz.

Neden Biz?
İşimize, yaptırmak istediğiniz işleri doğru kavramakla başlıyoruz ve bu şekilde amacına uygun ve eksiksiz çalışmalar hazırlıyoruz. Gerekli gördüğümüz eksikleri sizlerin bilgisi dahilinde eklemeler yaparak dolduruyoruz ve karşılıklı görüşler sayesinde çalışmaları tamamlayıp hizmetinize sunuyoruz. Çalışmalar da eksik görülen yerleri ve olmadığını düşündüğünüz kısımları yada eklemek istediklerinizi bize bildiriyorsunuz ve ekip halinde tekrar çal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bileşen Reklam
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Murat Varan
Adres: Yeni Doğan Mh. Abdi İpekçi Cad. Çizmeci İş Merkezi no: 87/135 Bayrampaşa - İstanbul - Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5441351
Web Sitesi: www.brosur.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bileşen Reklam firma bilgileri. Bileşen Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bileşen Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bileşen Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.