Biletbul Turizm

Şirket Hakkında
Biletbul turizm 2013 kuruluşlu, Türsab 8127 numaralı A grubu bir seyahat acentasıdır. Hizmet anlayışımız farklı seyahat alternatiflerini bir araya getirerek kolay, hızlı ve güvenilir şekilde her yöne en ekonomik bilet sorgulaması sağlamaktır. Online sitemiz güvenli bir şekilde alışveriş yapmanız üzere en uygun uçak bileti ve otobüs bileti bulup satın almanız üzere kurgulanmıştır. Biletbul.com’da yüzlerde IATA üyesi tarifeli iç ve dış hat uçak biletleri, otobüs biletleri, İdo seferlerinin yanı sıra Antalya destinasyonu için uygun fiyatlı charter seçeneklerini de bulup değerlendirebilirsiniz. Türk havayolları, Atlasjet, Sun Express, Anadolujet, Borajet gibi başlıca iç hat havayollarının biletlerinin tümünü aynı anda karşılaştırmalı olarak sorgulayabilirsiniz. Ayrıca Biletbul.com’da öğrenciler, yaşlılar ve askerler için indirimli uçak bileti sorgulaması yapabilir ve satın alabilirsiniz.
Uçak biletlerinde fiyat değişikliklerinden korunmak için Biletbul.com’da yaptığınız sorgulama sonucunda size uygun seferlere rezervasyon yapmaktan çekinmeyin. Yapacağınız rezervasyonun havayolu tarafından size verilecek bir opsiyon süresi olacaktır. Bu süre içerisinde yeriniz bu fiyatla sabitlenecektir. Biletinizi bu opsiyon süresi içerisinde satın almazsanız sistem otomatik olarak rezervasyonunuzu iptal edecektir. Bu durumun ne size ne bize herhangi bir riski yoktur.
Sitemizden Promosyon Biletler menüsü altında Antalya destinasyonu için Moskova başta olmak üzere ucuz charter uçak biletlerini de bulup satın alabilirsiniz. Uçak biletlerinin yanı sıra bir çok otobüs firmasının biletlerini de bulabilir, satın alabilir ve otobüsteki yerinizi bile kendiniz seçebilirsiniz.
Firmamızdan satın alınan biletlerle ilgili olarak sizin bilginiz haricinde hiçbir üçüncü kişiye bilgi aktarımı yapılmaması gizlilik politikamızın en önemli parçasıdır.
Antalya merkezli olan firmamızda farklı konaklama seçenekleri ve tüm seyahat ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere sizlere hizmet vermekten mutluluk d
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biletbul Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: BİLAL TÜRKYILMAZ
Adres: FENER MAH. TEKELİOĞLU CAD. 54/A MURATPAŞA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3232300
Web Sitesi: http://www.biletbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Biletbul Turizm firma bilgileri. Biletbul Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biletbul Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biletbul Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.