Bilge Metal Hırdavat Ferforje

"Metal Ferfojede Usta İsim"

Şirket Hakkında
Firmamız 1983 yılında Ankara Siteler'de kurulmuş olup; metal ve çelik ürünler üzerine imalat ve demir doğrama hizmeti vermektedir.

İmalatını yaptığımız ürünler arasında metal ferforje, çelik çatı, çelik yangın merdiveni, saclar ve ferforje aksesuar ürünleri olup, bunun dışında çelik köprü imalatı, çelik konstrüksiyon işleri, çatı sundurma, pencere korkulukları, bina giriş kapıları, bahçe korkuluğu, merdiven korkuluğu, teras kapama gibi hizmetlerimiz de mevcuttur.

Yaptığımız her işte Müşteri Memnuniyetini en ön planda tutan firmamız, hizmetini Kalite Odaklılık ilkesiyle bütünleştirmekte ve müşterilerimizin takdir ve beğenisini kazanmaktadır.

Eğitimin bir hayat boyu sürdüğünü bilen firmamız, tecrübeli personeliyle uygulama aşamasında sürekli iş eğitimini gerçekleştirmektedir.

Siz değerli müşterilerimize metal ferforje, çelik konstrüksiyon ve demir doğrama gibi imalatını yaptığımız işlerde hizmet verebilmekten gurur ve mutluluk duymaktayız.

METAL FERFORJEDE USTA İSİM
Bilge Metal Hırdavat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilge Metal Hırdavat Ferforje
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: İsmail Bilge
Adres: Akçakale 1.sokak No.53/9 Siteler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3537190
Web Sitesi: http://www.bilgemetalhirdavat.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilge Metal Hırdavat firma bilgileri. Bilge Metal Hırdavat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilge Metal Hırdavat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilge Metal Hırdavat Ferforje firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.