Bilgisayar Dünyası

Şirket Hakkında
Bilgisayer Dünyası Bilgi ve İletişim Sistemleri 2000 yılında kurulmuş sağlam temellere dayanan bir çözüme yönelik anlayışı sahip yönetimi sayesinde müşterilerine kaliteli güvenilir bir hizmet vermekte ve geniş ürün yelpazesine sahip bulunmaktadır.Notebook büyük bir atılım gerçekleştirerek bünyesine kazandırmış oldugu ve sayılı firmalarda bulunan yarı otomatik robot sayesinde %100e varan başarı oranı sağlamaktadır.Ayrıca masaüstü bilgisayarlarda teknikservis hizmeti vermekte, ikinciel bilgisayar alım satım yapmakta ve sıfır ürün bulundurmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilgisayar Dünyası
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Şaban EROL
Adres: Mecidiye cad. Kırçıl sok. No:4/A
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2177087
Web Sitesi: www.bilgisayardunyasi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilgisayar Dünyası firma bilgileri. Bilgisayar Dünyası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilgisayar Dünyası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilgisayar Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.