Bilici Medya

Şirket Hakkında
Biz Kimiz
2000 yılında Kamil Bilici yönetiminde "EROS COMPANY" ticari ünvanıyla kurulan firmamız arada geçen süre içerisinde internet tasarımı konusunda birçok firmaya uygun hizmetler tasarlayıp sunmuştur. 2009 yılına gelindiğinde firmamız kurumsal kimliğini yenileyip müşterilerine birikimlerini aktarmaya devam ediyor.
En iyi hizmeti üretmek.

Globalleşen Dünyada en değerli ürünün bilgi olduğu gerçeği temeli üzerine kurulan firmamız internet tasarımındaki bilgisini müşterilerine en uygun koşullarda sunmak üzere çalışma politikaları gütmektedir. İnternet tasarımı temelinde, logo dizayn, multimedya içerikli tanıtım cdleri, kurumsal kimlik çalışmaları, dublaj ve seslendirme hizmetleri, belgesel ve tantım filmi çekimi ve prodüksiyonu ile müşteri memnuniyeti odaklı olmak kaydıyla en iyi hizmeti üretmek için bilgi ve birikimini sizlere sunuyor.
Bilici Medya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilici Medya
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Kamil Bilici
Adres: Alibey mah. Ali Çetinkaya Cad. Dr.Şemsettin Bey Sk. Fırak Apt. Kat:3 (Eski Devlet Hastanesi Yanı ) Silivri-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7277020
Web Sitesi: www.bilicimedya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilici Medya firma bilgileri. Bilici Medya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilici Medya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilici Medya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.