Bilka Pvc Profil San. Tic. A.ş.

"BİLgi ve KAlitenin birleştiği tek nokta"

Şirket Hakkında
Kalitesine estetik çizgilerle yön veren firma BİLKA ve WEISS markalarıyla tercih edilme sebeplerini her geçen gün artırmaktadır. Son yıllarda PVC Panel Plaka, PVC Panel Sandviç ve PVC Panel Kapı üretimine yapmış olduğu yatırımlarla sektöründe öncü olmanın gerekliliğini yerine getiriyor.



Profil serilerinin tamamında estetik kanat ve dekoratif cam çıtası ile oldukça geniş bir ürün yelpazesini bünyesinde bulunduruyor. Folyo kaplama ünitesinde elde ettiği ahşap görünüm sayesinde ayrıca tüketicilerin beğenisi kazanıyor. Üstün teknik altyapısı ile her türlü hava koşullarında sizinle yaşamaya devam eden ürünleri genel anlamda ciddi beğeni topluyor.

Yeni 70 mm Gold Plus, Platin 75 mm, Gold T -60 mm, Klass -60 mm, Klassis -54 mm ve Klas S Sürme -76 mm Profil serilerine ait ayrıntılı bilgileri web sayfamızda bulabilirsiniz. Tek tip cam çıtası kullanarak tüm serilerde uyumu yakalayan firma üretici bayilerine sağladığı kolaylıklarla bilinmektedir.

Bugün için yurt içinde değerli adreslerde sizlere sunulan ürünlerinin yanı sıra başta Fransa, Romanya, Ukrayna, Bulgaristan, Kazakistan, Rusya, Ermenistan, İran ve kimi kuzey Afrika ülkelerinde Pazar payını artırmaktadır.

Sizlerde kurşunsuz kimyasal yapısı ile doğaya saygılı bu ürünleri tercih ederek yaşam kalitenizi artırın.
Bilka Pvc Profil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilka Pvc Profil San. Tic. A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: Dilara Gökmen
Adres: 1. Organize Sanayi Bölgesi Avar Caddesi No:7 Sincan/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2671080
Faks: (312) - 2670399
Web Sitesi: www.bilkapen.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilka Pvc Profil firma bilgileri. Bilka Pvc Profil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilka Pvc Profil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilka Pvc Profil San. Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.