Bilkalite Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Hizmetleri

"Bilgi Kalite Getirir"

Şirket Hakkında
Bilkalite danışmanlık ve belgelendirme hizmetleri ” olarak firmamız kurulduğu 2006 yılından bugüne kadar sunmuş olduğu danışmanlık ve eğitim hizmetlerinden değişik sektörlerde 800 adet firmaya toplam 1100 adet sertifika almayı başarıyla gerçekleştirmiştir.

Firmamız, 2008 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve TS 13082 Hizmet Yeterlilik Belgesi (TSE - Türk Standartları Enstitüsü) alarak sunduğu hizmetleri tescillemiştir.
20010 yılı başında hizmete başlayan Mersin ve Isparta bölgesi temsilciliğimiz ve tecrübeli kadromuz ile “Gıda, Turizm, Hizmet ve Üretim ” sektörlerinde danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir.

Rekabetin her geçen gün daha da arttığı, en önemli değerin müşteri memnuniyeti olduğu günümüzde; sizlere etkin bir kalite yapısı oluşturmak ve yönetmek için hizmet vermekteyiz

DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi
Farklı ülkelerde veya bölgelerde benzer teknolojiler için geliştirilen farklı standartlar zaman zaman "ticaret için teknik engel" olarak adlandırılarak, üreticilere karşı kullanılmaktadır. İşte ISO'nun günümüzdeki en önemli işlevi ISO 9000 Kalite Yönetim Standartları, diğer ürün standartları gibi uluslararası kabul görmüş standartlar hazırlayarak, ticaretin önündeki bu tip teknik engelleri ortadan kaldırmaktır.

ISO 14000 14001 Çevre Yönetim Sistemi
ISO14001, öncelikle çevre sorunlarının ön plana çıktığı veya atıkları açısından çevre mevzuatıyla muhatap olan iş yerleri için geliştirilmiş bir yönetim sistemidir. Standart; kısaca çevre kirliliğini önlemek, bu çerçevede yasal yükümlülükleri yerine getirmek ve bunu gerektiğinde ilgililere göstermek isteyen kuruluşlar için karşılanması gereken şartları içermektedir.Söz konusu şartlar, kuruluşun ekonomik ve teknolojik imkanları dahilinde ele alınmaktadır.

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi
OHSAS 18001, öncelikle İş Sağlığı ve Güvenliğinin önem arz ettiği işyerleri için BSI tarafından geliştirilen, tüm dünyada kabul gör
Bilkalite Danışmanlık Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilkalite Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Hizmetleri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » HACCP Belgesi
Yetkili Kişi: Uğur GÜL
Adres: Lale Sk No :17 Kat:8 D:33 Zümrütevler-Maltepe/ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4590652
Faks: (216) - 4590652
Web Sitesi: http://www.bilkalite.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İso Kalite Belgesi - Bilkalite Danışmanlık
BİLKALİTE Danışmanlık olarak Yönetim Sistemleri konusunda danışmanlık, eğitim ve belgelendirme hizmetleri sunmaktayız. Firmanızın işleyişi sırasında ...
Bilkalite Danışmanlık Eğitim firma bilgileri. Bilkalite Danışmanlık Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilkalite Danışmanlık Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilkalite Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.