Bilsan Global Çözümler Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
En iyi görünümü yakalamak vizyonu ile kozmetik endüstrisine yıllarını vermiş Avrupa kökenli Amerikalı bir grup kadın tarafından, Amerika Birleşik Devletlerinin dil, etnik köken ve bireyselliği kucaklamış kültür mozaiğinden ilham alınarak geliştirilmiş kozmetik serisi ile 2003 yılının Haziran ayında kurulmuştur.

Görünüşümü seviyorum felsefesini benimsemiş olan ANN YVETTE, her kadının güzelliğinin, cildinin doğal görünümünün kendine özgü olduğunu kabul eder. Mevcut ürünlerin değişik cilt ve saç tiplerine hitap etmekte yetersiz kaldığını, kişinin kendi özgün saç ve cilt yapısına özel ürünlere ihtiyaç duyduğunu farketmiştir.

Açıkça hissedilen bu ihtiyaç, ANN YVETTEin yeni bir tarz geliştirmesine neden olmuştur: Her kadının kendine özgü güzelliğini ön plana çıkarmak.

ANN YVETTE tüm serilerinde doğal ürünlere yönelerek, yüzyıllardır kullanılan yöresel ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamıştır.
Bilsan Global Çözümler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilsan Global Çözümler Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Yıldız hn
Adres: Kağnıcı Yolu Duman Sok No48/1 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6290200
Web Sitesi: www.annyvette.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Finansal Destekli Bayilikler Verilecektir
Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Amerikan markası cilt bakım ürünlerinin bayilikleri verilecektir. Finansal destek verilecektir. Daha detaylı bilg...
Bilsan Global Çözümler firma bilgileri. Bilsan Global Çözümler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilsan Global Çözümler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilsan Global Çözümler Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.