Bilsis Bilgisayar Notebook - Laptop Servisi

Şirket Hakkında
1996 Yılında Kurulan BİLSİS BİLGİSAYAR ELEKTRONİK YAZILIM LTD. ŞTİ. 16 yıldır teknoloji alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Notebook - Laptop tamir ve servis hizmetlerinde konusunda piyasanın ilklerinden olan firmamızın TÜRKİYE ' nin muhtelif noktalarında alt bayilikleri bulunmaktadır. Hizmet kalitesini ön planda tutan firmamız 6 yıldır ISO ve TSE kalite belgelerine sahiptir. Firmamız sürekli suretle hareket halinde olan servis araçları vasıtasıyla müşterilerimizin arızalı cihazlarını yerinden alıp yine yerine teslim etmektedir. Firmamız başka markalarında servislik hizmetlerine devam etmektedir.
Bilsis Bilgisayar Notebook
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilsis Bilgisayar Notebook - Laptop Servisi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar
Yetkili Kişi: Nilüfer Özdemir
Adres: Merkez Mah. Atatürk Cad. No:31 Güngören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5058585
Web Sitesi: http://bilsisbilgisayar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilsis Bilgisayar Notebook firma bilgileri. Bilsis Bilgisayar Notebook adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilsis Bilgisayar Notebook ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilsis Bilgisayar Notebook - Laptop Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.