Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti.

Şirket Hakkında
BİMAKS KİMYA VE GIDA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İstanbul merkezli olup, tüm sanayi kollarında bugüne kadar birçok işletmeye özel formüller sunan, maksimum üretim verimi ve mükemmeliyeti için danışmanlık veren, teknik servis sağlayan, çevre sorunlarına hassas, konusunun uzmanı bir firmadır.

Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerimiz, yenilikçi ürünler sunma isteğimiz, teknik destek ve lojistik mükemmeliyetimiz ile dünya çapında müşterilerimize kaliteli hizmet ve farklı kazançlar sağlamaktayız.

Bimaks olarak “Takım Çalışması” ruhu içersinde, gelişmelere açık, bilgi paylaşımına önem veren bir yapıya sahibiz. Sizler için ürettiğimiz her çözüm, bizlere başarı ve gurur kaynağı olmaktadır. Akılcı ve kalıcı çözümler sunarak ortak projeler gerçekleştirebilmek ilk amacımızdır. Firmamız müşterilerine kendi markaları ile satış yapabilme imkanı da sağlamaktadır.

BİMAKS, endüstriyel su ıslahında kullanılan yüksek performanslı ürünleri, proses kimyasallarını, test kitlerini, dozaj pompalarını sizlere sağlayan lider bir firmadır. Üretim ve satış faaliyetlerini bünyesinde bir arada bulundurmaktadır.

Ürünlerimiz hakkında bilgi ve teklif almak için bizimle iletişime geçmenizi bekleriz...
Bimaks Kimya Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: TİMUR MERCİN
Adres: Göztepe Mahallesi Göksuevleri Sitesi Begonya Cad. A43a Nolu Villa NO:36 34815 Anadoluhisarı-Beykoz /İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3213216
Faks: (216) - 3213213
Web Sitesi: http://www.bimakskimya.com/
Ürünleri
ÜRÜN TANIMI MAKS 400 reverse osmose sistemlerinde antiskalant olarak kullanılır. OZELLİKLERİ Sertlik tuzlarının ve Demir oksitlerin oluşturduğu b...
İlan Talep ve Teklifleri
Antiskalant Maks 400
ÜRÜN TANIMI MAKS 400 reverse osmose sistemlerinde antiskalant olarak kullanılır. OZELLİKLERİ Sertlik tuzlarının ve Demir oksitlerin oluşturdu...
Bimaks Kimya Ve firma bilgileri. Bimaks Kimya Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bimaks Kimya Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bimaks Kimya Ve Gıda Dış Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.