Binmak Makine Sanayi

"BİNMAK SAC İŞLEME MAKİNELERİ"

Şirket Hakkında
BİNMAK Makine Sanayi 1955 yılında kurulmuştur. O yıllarda Bursa’ nın ve Türkiye’ nin ihtiyacı dokuma tezgahı imalatını uzun yıllar sürdürmüştür. Daha sonraki yıllardan bugüne SAC İŞLEME MAKİNELERİ üretmektedir.
BİNMAK adı altında Ürünlerimizden bazıları;

* Silindir Bükme Makinaları
* Kordon Makinaları
* Profil ve Boru Bükme Makinaları
* Kenet Ezme Makinaları

Hedefimiz; makinelerimizi üretimde kullanan sanayicimize kaliteli, hassas, güvenle kullanabileceği, gerektiğinde aynı alanda mevcut üretim haricinde isteğe bağlı makineler üretmek ve bu makinelari müşterilerimize en ekonomik şartlarda uygun termin ve zamanında ulaştırmaktır.

.
Binmak Makine Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, sac işleme makineleri sektöründe yer almakta olup; silindir bükme, profil ve boru bükme, kordon, kenet ezme ve sulu daire kesme makineleri üretmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Binmak Makine Sanayi
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: Okan AŞKIN
Adres: Anadolu Mh. Alan Sk. No:10 Yıldırım
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3608827
Faks: (224) - 3618813
Web Sitesi: www.binmak.com.tr
Ürünleri
STANDART DONANIM * İki Vals Topu Motor Tahrikli * Vals Milleri Özel Çelikten Sertleştirilmiş ve Taşlanmıştır * Hareketli Kumanda Pedalı * Yatay v...
STANDART DONANIM * Pnomatik çalışma sistemi * Rediktörlü motorla top hareket sistemi * Hareketli Kumanda Pedalı ...
STANDART DONANIM * İki Vals Topu Motor Tahrikli * Vals Milleri Özel Çelikten Sertleştirilmiş ve Taşlanmıştır * Hareketli Kumanda Pedalı * Yan Day...
STANDART DONANIM * Çelik Konstrüksiyon Gövde * Ayarlanabilir Alt Mil * Hareketli Kumanda Pedalı * Üç Takım Standart Vals Topları * Dişli ve Redi...
STANDART DONANIM * Dişli ve Rediktör Sistemiyle Tahrik Edilmiş İki Vals Topu * Konik Kıvırma * Açılabilir Üst Top * Hareketli Kumanda Pedalı * S...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Binmak Makine Sanayi firma bilgileri. Binmak Makine Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Binmak Makine Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Binmak Makine Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.