Biokrafft & Sanytura Gmbh

Şirket Hakkında
Biokrafft firmamız, Almanyada Sanytura firması tarafından üretilen Sany airfresh ürünlerinin Balkan ülkeleri ve Arap ülkelerinin distribütörlüğünü üstlenmiştir. Bu ürünler %100 doğal olup içerisinde herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Ürünümüz ilaç veya kozmetik ürünü değildir. Sany ürünleri kokuya neden olan mikroorganizmaların köküne kadar inerek bu mikroorganizmaların parçalanmasına ve kokunun ortadan kalkmasını sağlar. Kokuyu başka bir koku ile örtmez ve daha ferah bir ortam oluşmasını sağlar. Hayvan barınaklarında, rutubete neden olan ortamlarda, küfe neden olan ortamlarda ve tuvaletlerde uygulanabilen bir çok ürün çeşidi ile distribütörlüğünü üstlendiğimiz ülkelerde bayilik hizmeti vermeye başlanmıştır.Bu konuda ki soru ve düşüncelerinizi mail adresimize gönderebilirsiniz.
Biokrafft & Sanytura
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biokrafft & Sanytura Gmbh
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Organik Kimyasal Madde
Yetkili Kişi: Tamer TORUN
Adres: Cennet Mahallesi Alparslan Caddesi Güneş Apartmanı No:1 D:10 Küçükçekmece - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 5333454
Web Sitesi: www.biokrafft.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sany Airfresh %100 Doğal "koku Yok Eden Ürün"
Alman Sanytura firması tarafından üretilen ve hiçbir kimyasal madde içermeyen %100 doğal organik bir ürün olan Sany Airfresh ürünlerinin, Biokrafft...
Biokrafft & Sanytura firma bilgileri. Biokrafft & Sanytura adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biokrafft & Sanytura ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biokrafft & Sanytura Gmbh firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.