Biomax Tıbbi Tahlil Laboratuvarı

Şirket Hakkında
Dünyada tıbbi gelişimin yarattığı değişimle birlikte, toplumun ve bireylerin sağlık standartlarını artırıcı ve koruyucu analiz hizmeti ihtiyacını karşılamak amacıyla 1992 yılında Bakırköy Dikilitaş mevkiinde kurulan BioMax Tıbbi Tahlil ve Check-Up Laboratuarı; Biyokimya, Hematoloji, Mikrobiyoloji, Mikoloji, Seroloji ve Hormonlar (Ria-Eliza) bölümlerinde geniş kapsamlı tıbbi tetkik hizmeti vermektedir. BioMax, ulusal ve uluslararası standartları referans alarak hizmet sunduğu hasta ve kurumlara, tıbbi kaliteden ödün vermeden verimliliği ve sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinen özel sağlık kuruluşudur.
Personelinizden tetkike konu olan numuneleri, Uzman Ekibimizce bulunduğunuz yerde uygun şartlarda ya da laboratuarımızda alma işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Hizmet kalitesi ve güvenilirliğiyle referans kurum niteliği taşıyan laboratuarımız sağlık kuruluşları, hastaneler, ayaktan teşhis ve tedavi kurumlarının gereksinimleri olan analizler konusunda da hizmet sunmaktadır.
Sonuçları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biomax Tıbbi Tahlil Laboratuvarı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Tahlil Laboratuvarları
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: BETÜL ADAK
Adres: Teyfik Sağlam Cd. Aktaş Apt. No:17/4 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5439235
Faks: (212) - 5709102
Web Sitesi: www.biomaxlab.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Personel Sağlığı Taramalarında Şok Kampanyalar
KAMPANYA I : Sağlık Mevzuatı gereği Firmaların Zorunlu yaptırması gereken SAĞLIK PORTÖR TARAMASI (Burun KAB/ Boğaz KAB./ Gaita KAB./ Gaita Mikroskopi...
Personel Sağlığı Taramalarında Şok Kampanyalar
KAMPANYA I : Sağlık Mevzuatı gereği Firmaların Zorunlu yaptırması gereken SAĞLIK PORTÖR TARAMASI (Burun KAB/ Boğaz KAB./ Gaita KAB./ Gaita Mikroskopi...
Biomax Tıbbi Tahlil firma bilgileri. Biomax Tıbbi Tahlil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biomax Tıbbi Tahlil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biomax Tıbbi Tahlil Laboratuvarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.