Biopak Kimya Plastık Kağıt Tur Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Biz
"BioPax" Temizlik kimyasalları ve Gıda Hijyen, "SerMop" Mop temizlik ekipmanlan, "Bioplast" Plastik temizlik ekipmanları, "SolAre" Kişisel hijyen, kağıt grubu temizlik ekipmanları, Marka gruplarımız olmak üzere 20 yılı aşkın süredir sahip olduğumuz bilgi ve deneyim ile Yurt İçi ve Yurt dışı pazara yüksek kaliteli ürünlerle hizmet vermekteyiz.

Misyonumuz
Ulusal ve yerli pazarda; işbirliği içinde bulunduğumuz firmalara ait ve kendi geliştirdiğimiz ürünleri yüksek kalite standartlarında sunmak, toplumun ve paydaşlarımızın maddi ve manevi değerlerini yükseltmek, insan hayatına ve doğaya saygılı politikalar gütmek, lider bir kurum olmak ve sürekliliği sağlamak.

Hedeflerimiz
- Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak,
- Uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmet geliştirip en uygun koşullarda sunmak,
- Çalışanlarımızın aidiyet duygusunu yükseltmek
- İş ortaklarımıza yüksek kazanç sağlayarak kalıcı ve uzun süreli işbirliklerini oluşturmak,
- Hizmet verdiğimiz pazarlarda kalıcı ve ayrıcalıklı olmak,
- Toplumun gelişimine katkıda bulunmak.

Ürün Hizmet Sunumunda Yüksek Kalite
Bizler, ürünlerimizin kalite standardının sağlanmasında, ürün, etiket, ve ambalaj standartlarımızın, zamanında teslimatın, yeterli miktardaki ürün ve hammadde stoklarının tutulmasının, müşterilerimizin talep ettiği yeni ürün çalışmalarının. AR-GE ve laboratuar Çalışmalarının ve sonuçlarının en kısa zamanda gerekli noktalara ulaştırılmasının takipçisiyiz.

Ürünlerimizin tamamı uluslararası ve yerli kalite standartlarındadır. Doğada çözülebilir ürünler üretiyoruz. Ürünlerde kullanılan hammaddeleri doğayla dost ürünlerden seçmeye özen gösteriyoruz. %100 doğal ürün geliştirmek için sürekli araştırma ve geliştirme yapıyoruz. Üretim proseslerinde atık ürün olmamasına dikkat ediyoruz. Ekolojik denge ile bütünlüğün sağlanmasında üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz.

İnsan hayatını tehdit eden tüm olumsuzlukları çalışt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biopak Kimya Plastık Kağıt Tur Tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Bina Boya
Yetkili Kişi: MEHMET HANİFİ BORSÖKEN
Adres: HAVAALANI YOLU ÜZERİ 6 KM ŞEHİTKAMİL
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1614463
Web Sitesi: www.biopakkimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Temizlik Kimyasalları
* GENEL HİJYEN * MUTFAK HİJYEN * KİŞİSEL HİJYEN * ÇAMAŞIR HİJYEN * COSMETİK
Biopak Kimya Plastık firma bilgileri. Biopak Kimya Plastık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biopak Kimya Plastık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biopak Kimya Plastık Kağıt Tur Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.