Birebiringilizce

Şirket Hakkında
1987 yılında kurulmuş olan Best English yabancı dil kursları İngilizce, Almanca, Rusça ve İspanyolca eğitimleri ile her zaman takipçilerin öncüsü olmuştur.İnteraktiv eğitim sistemi ile binlerce öğrencisine konuşmayı, yazmayı, dinleyerek anlamayı ve yazılanları tercüme etmeyi öğretmiştir.Alanında uzman eğiticiler ve uzman eğitim danışmanları ile fark yaratmış ve bulunduğu şehirlerde aranılan yabancı dil kursu olmuştur.
Yetişkinlerde ielts ve yds sınavlarında yüksek kazandırma oranı ile takip edilen sınav hazırlık merkezi olmuştur.
Çocuk gruplarında ise;cambridge starters, movers, flyers, ket ve pet sınavlarını yapmaya başlatan ve devlet okulundaki öğrencilerinde uluslar arası bir sertifika almaya hak kazandırmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birebiringilizce
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: oktay
Adres: şirinyalı mh.ismet gökşen cd. no:82/5
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2419091
Web Sitesi: www.birebiringilizce.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birebiringilizce firma bilgileri. Birebiringilizce adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birebiringilizce ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birebiringilizce firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.