Birgül Evden Eve Nakliyat

"EŞYANIZDA KALBİNİZDE KIRILMASIN"

Şirket Hakkında
BİRGÜL EVDEN EVE NAKLİYAT 1976yılından bugüne evden eve nakliyat kriterlerini tamamen karşılamış olan sayılı firmalardan olmanın kıvancını duymaktayız. Evden eve nakliyat hizmetinin önemini ve bu öneme bizim eklediğimiz önemi taşınırken hemen farkedeceksiniz.

Firmamız müşterilerine en iyi hizmeti, İstanbul Birgül evden eve nakliyat olarak depolama da, paketlemede, marangozlu, sigortalı taşımacılıktada hızlı ve güvenilir bir şekilde üslendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve gene aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmekte. İstanbul evden eve taşıma işinin sayılı profesyonel taşımacılarından olan firmamız İstanbulda nakliye fiyatları hususunda da gereken duyarlılığı göstermektedir.

BİRGÜL NAKLİYAT HER NEREDE OLURSANIZ FARK ETMEZ BİR TELEFON AVİZESİ KADAR YAKINDIR ARAC FİLOMUZDA HERZAMAN 7/24 SAAT YÜKÜNÜZ HER NE OLURSA OLSUN ARAC BULUNMAKTADIR . MÜŞTERİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİZ......! HİZMETLERİMİZ:.Toplama Anbalajlama Paketleme Şehır içi ve Şehırler arası Taşıma Hizmetleri vermekteyiz Her nerde olsaniz size bir telefon kadar yakınız.Hizmet bizden taktir sizden NOT: Ögrenciye % 10 İndirim Yapılır TEL:0212 880 44 49 GSM:0533 482 43 35 GSM:0554 968 29 60 http//www.birgulnakliyat.com


Birgül Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BİRGüL NAKLİYAT EVDEN EVE TAŞIMACİLIK
ŞEHIR İÇİ ve ŞEHIRLER ARASI EV OFİS FABRIKA BANKA FUAR ÖTEL TAŞİMACILIGININ ÖNDE GELEN KURULUŞLARINDADIR. SİGORTALI MARANGOZLU ANBALAJLI PAKETLEMELİ EŞYA TOPLAMA KREDİ KARTLARINA 12 AYA VARAN TAKSİT İMKANI PEŞİN TAŞİN TAKSİT TAKSİT ÖDE


İletişim Bilgileri
Firma: Birgül Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Ahmet
Adres: Atatürk mah.parmaksız cad.sakın sok.No:3 Kotaş sts.B-blk Daire:8
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8804449
Faks: (212) - 8814342
Web Sitesi: http//www.birgulnakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birgül Evden Eve firma bilgileri. Birgül Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birgül Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birgül Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.