Birmak Otomat

Şirket Hakkında
BİRMAK OTOMAT; 1995 yılından bugüne yenilikçi teknoloji anlayışı ve uzman kadrosuyla elektrik, elektronik, beyaz eşya, otomotiv, hidrolik – pnömatik bağlantı parçaları, gaz enjektörleri, musluk küreleri ve muhtelif somun alanlarında yan sanayi firma olarak talaşlı imalat sektöründe hizmet vermektedir.

BİRMAK OTOMAT; CNC otomat, CNC torna, rovelver, otomat, otomasyonlu yan işlem makineleri ile hata oranını sıfıra çekmek için her türlü çözüm üretmektedir. Hatasız üretim için hassas kontrol aletleri kullanarak üretim boyunca kalite kontrol sürmektedir.

700 m2 çalışma alanı, alanında tecrübeli uzman kadrosuyla BİRMAK OTOMAT her zaman, her koşulda en iyi fiyat garantisi ve kaliteyi siz değerli müşterilerine sunmaktan onur duyar.
Birmak Otomat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birmak Otomat
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Batuhan Ekici
Adres: Haramidere Sanayi Sitesi N-blok No:323 Beylikdüzü/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4220791
Web Sitesi: www.birmakotomat.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birmak Otomat firma bilgileri. Birmak Otomat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birmak Otomat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birmak Otomat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.