Birtek Turizm

Şirket Hakkında
Tursab A Grubu (6169) Üyesi Olarak Türk Gezginlerine Tatil Alternatifleri Üretmek Üzere Kurulmuştur. Şirket; Türkiye`de Yurt Dışında Yüzlerce Tur Hazırlayıp Müşterilerine Sunmaktadır. Birtek Turizm`in Yurt İçinde Otel Ve Tatil Köyü , Birçok Havayolu Ve Otobüs Şirketiyle Anlaşmaları Bulunmaktadır. Yurtiçi Ve Yurtdışı Turlardan , Kültür Turlarına , Mavi Yolculuktan Kayak Paketlerine , Gençlere Yönelik Programlardan Kurumsal Hizmetlere , Uçak Biletinden Vize İşlemlerine Kadar Uzanan Seyahat Ürünleri İle Çevresinde Kısa Sürede Genç Ve Dinamik Kadrosuyla Büyük Yerler Edinmiştir.
Birtek Turizm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birtek Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtiçi Tur
Yetkili Kişi: Selçuk Gürühan
Adres: Keçihatun Mah. Millet Cad. No:21/1-A Haseki - Fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5896305
Web Sitesi: www.birtekturizm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birtek Turizm firma bilgileri. Birtek Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birtek Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birtek Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.