Birtekcan Doğal Taş Madencilik Ltd. Şti

Şirket Hakkında
1997 yılından bu güne çalışma azmimizle ve kalitemizle doğal taş sektöründe iyi bir kariyere sahip olmuş bulunuyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere faaliyetlerimiz devam etmektedir. 76 çeşit doğal taş ürünümüzle hizmetinizde olmaya hazırız. Şuanda katalogumuz da herkesin beğenip ve kararsızlığa düşeceği onlarca çeşit tasımız ve gözünüzü okşayacak nitelikte muhtelif renk, muhtelif boy ve kalınlıkta, fiziksel ve kimyasal analizleri yapılmış kayrak taşlarımızla hizmetinizde olmaya çalışcağız.

İddia ediyoruz ki bu işi yapan kişi ve firmaların hiçbirisi bizim kadar taş ile iç içe yasamamış sadece ticari bir gözle görmüşlerdir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birtekcan Doğal Taş Madencilik Ltd. Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ahmet Çakar
Adres:
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 3132920
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birtekcan Doğal Taş firma bilgileri. Birtekcan Doğal Taş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birtekcan Doğal Taş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birtekcan Doğal Taş Madencilik Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.