Bisim Reklam Tanıtım Hizmetleri

Şirket Hakkında
Herkesin ama herkesin mutlaka bir masalı vardık dedik ve yola koyulduk.2003 yılında BiSim Ajansı kurduk.2007 yılında büyüme kararı aldık ve çoğladık.Reklam markayı bilinir kılmalıdır evet ama asıl amacı satışı arttırmak olmalıdır dedik ve bunu kendimize ilke edindik.
Müşterilerimiz için hayallerini gerçek kılmak ve masallarını yaşamak isterlerse onlara köprü olup kimseyi taklit etmeden harikalar diyarının yolunu göstermeyi hedefledik.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BiSim Ajans; Promosyon ürünleri temini, Tanıtım ve Organizasyon, Pazar Araştırması, Medya Planlama Satın Alma, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Kurumsal Kimlik-Banner Tasarım, 3D Modelleme, Radyo Spot Jıngle Prodüksiyonu gibi birimlerle hizmet vermektedir.
Bu alanda faaliyet gösteren diğer ajanslardan farklı olarak müşterileri, büyük bütçeler ayırmalarına gerek kalmadan bir yıllık bir bağlılık yaşamadan da proje bazında destek alabilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Bisim Reklam Tanıtım Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Ferda ŞEN
Adres: Gülbahar Mah.Otello Kamil Sok. Erler Apt. No:14 K.3 D:9 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2723456
Faks: (212) - 2723457
Web Sitesi: http://www.bisimajans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bisim Reklam Tanıtım firma bilgileri. Bisim Reklam Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bisim Reklam Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bisim Reklam Tanıtım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.