Biyoenerji Derneği

Şirket Hakkında
Biyoenerji Derneği, ormansal atıklar, tarımsal atıklar, hayvansal atıklar, evsel atıklar gibi biyokütle ürünlerinden benzeri atıklardan oluşan biyokütle ürünlerinden ve biyolojik tarım ürünlerinden başta katı (kompost, gübre, vb.), sıvı (biyodizel, biyoetanol vb.), gaz yakıt (biyogaz, syngaz, leangaz, fakirgaz vb.) üretimi ve elektrik üretimi ve bu üretimi yapacak olan tesislerin (biyogaz tesisi, yakma, piroliz, gazlaştırma tesisi vb.) projelendirilmesini, mühendisliğini, danışmanlığını ve üretimini yapan, bu konularda araştırma yapan ve bu tür yatırımların finansal fizibilite faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur.
Biyoenerji Derneği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biyoenerji Derneği
Sektörü: Enerji » Diğer Enerji
Yetkili Kişi: Tolga İlçin
Adres: Zümrütevler Mah. Hukukçular Sitesi, Sosyal Tesis Binası, Kat:2, No: 7, Maltepe, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 6885101
Web Sitesi: https://biyoder.org.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Biyoenerji Derneği firma bilgileri. Biyoenerji Derneği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biyoenerji Derneği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biyoenerji Derneği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.