Bl And Group Insaat Taah.san.tic.ltd.sti

Şirket Hakkında
Pürüzsüz ve gözeneksiz tezgah kaplaması olan Grapol ile artık mutfak ve banyolarınızda daha hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz. Renk ve dokusu tüm yüzeylerde eşit olarak dağılan bir kaplama olan Grapol, homojen bir yapıya sahiptir. Ayrıca, hiçbir zararlı madde veya ağır metal içermeyip, içindeki tüm maddeler FDA onaylıdır. Bununla beraber Grapol, Türkiye’de dünya standartlarında üretilen ve dünyada otorite olarak kabul edilen enstitülerin mekanik (TÜV), gıda sağlığı (NSF, FDA), B1 Sınıfı yanmazlık özelliği (İBMB MPA TV) sertifikalarına sahip tek üründür. Grapol’ün bakteri üremesine izin vermeyen yüzeyi, mutfak ve banyo tezgah kaplamaları dışında, hastane ve laboratuarlar gibi yüksek hijyen ihtiyacı olan ortamlar için de aranılan bir malzeme olma özelliğindedir. Sadece görünümünün güzel olması nedeni ile değil, üstün mekanik ve kimyasal özelliklerinin yanı sıra; onarım kolaylığı, hijyen özellikleri ve kolay temizlenme imkanı da Grapolün tercih edilmesinde en önemli etkenlerdendir.
Grapol levhalar 8, 10, 13 ve 16 mm olmak üzere standart olarak dört farklı kalınlıkta üretilmektedir. Bunun yanı sıra, özel projelerde talep edilmesi durumunda istenilen kalınlıklarda da imal edilebilme şansı vardır. Birleşim yerlerinin belli olmaması, hem estetik, hem de hijyenik açıdan bir bütün oluşturan ve sınırsız boyut özgürlüğü kazandıran yepyeni bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Onarılabilmesi, yenilenebilmesi malzemenin diğer önemli özelliklerinden. Renk skalasında kurum
Bl And Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bl And Group Insaat Taah.san.tic.ltd.sti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Neslihan Dirican
Adres: Demir Hendek Caddesi, No:48/1-2 Siteler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3535588
Web Sitesi: www.blandgroup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bl And Group firma bilgileri. Bl And Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bl And Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bl And Group Insaat Taah.san.tic.ltd.sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.