Blax Rent A Car

Şirket Hakkında
Blax rent a car
Müşteri memnuniyeti amacını en düzeye taşıyan Blax rent a car, araç kiralama konusunda geniş hizmet çeşitliliği çerçevesinde hizmet vermektedir. Günlük ve aylık gibi dönemlerde kiralayabileceğiniz araçlarımız en şık araçlardan oluşan filomuz arasından seçilerek hizmetinize sunulmaktadır. Profesyonel iş anlayışımız Blax rent a car sektöründen pek çok firmayı geride bırakmamızı sağlamıştır. Bu anlamda bulunduğumuz konumun sorumluluklarını müşterilerimize karşı en iyi ve doğru şekilde yerine getirmek temek görevlerimiz arasında yer almaktadır.
Blax rent a car olarak, alanında uzman elemanlarımız ve hizmetlerimizin amacına ulaşma hedefi ile verdiğimiz araç kiralama hizmetlerimizde temennimiz her aşamasından memnun kalacağınız bir araç kiralama hizmeti almanızı sağlamaktır. Bu nedenle olabildiğince özverili bir şekilde vermeye çalıştığımız hizmetlerimiz sorunsuz ve keyifle geçireceğiniz zamanları sizlere hediye etmektedir. Hizmetlerimizden yararlanmak için telefonlarımızdan ya da firmamıza gelerek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz ya da direkt araç kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Kolay ve zahmetsiz rent a car ile tanışmanıza olanak sağlayan Blax rent a car, İzmir sakinleri için oldukça önemli bir hizmet niteliği taşımaktadır. İhtiyaç durumlarınızda tereddüt etmeden yararlanabileceğiniz hizmetlerimiz farklı ve son derece kaliteli araçlardan oluşan hizmetler ile sizlere verilmektedir. Ekonomik olan fiyatlarımız aracılığı ile bütçenizi zorlamadan oto kiralama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca lüks ve vip araç kiralamak isteyen müşterilerimiz için birinci sınıf özelliklere sahip araçlarımız araç filomuz içerisinde yer almaktadır.
Blax Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Blax Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Hizmet » Araba Kiralama
Yetkili Kişi: MUSTAFA GEMİCİOĞLUGİL
Adres: KONAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 5188490
Web Sitesi: www.blaxrentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Blax Rent A firma bilgileri. Blax Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Blax Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Blax Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.