Bms Technologies Türkiye

Şirket Hakkında
Restorasyon ve temizlik hizmetleri sağlamak amacıyla 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan ve bugün dünyada 27 ülkede, 426’yı aşkın şirketle hizmet veren Steamatic Inc./BMS Technologies grubunun bir üyesiyiz.

BMS Türkiye olarak 2001 yılında faaliyetlerimize başladık. Deneyimli uzman kadrolarımızla, yangın ve su hasarı restorasyonu hizmetleri vermekte, onarım çalışmaları yapmaktayız.

Ar-Ge faaliyetlerine çok önem veren ve yüksek standartlar belirleyen kaliteli hizmet anlayışını geliştirerek ilerliyoruz. Tam 10 yıldır farklı hasar alanlarında kazandığımız tecrübeler sayesinde bugün geniş bir hizmet yelpazesine sahibiz.
Bms Technologies Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bms Technologies Türkiye
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: BMS Technologies Türkiye
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı Altay İş Merkezi No: 58 Zemin Kat Bölüm: 13-14 Başakşehir, 34306 Ikitelli, Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4449400
Web Sitesi: http://www.bmsturkiye.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bms Technologies Türkiye firma bilgileri. Bms Technologies Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bms Technologies Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bms Technologies Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.