Bns Tanıtım Org. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Biz BNS Group / XCite Production olarak birçok başarılı organizasyona imza attık ve Ankara başta olmak üzere Ülkemiz genelinde kaliteli ve farklı organizasyonlar gerçekleştirerek, en iyi ve en başarılılar listesinde yerimizi aldık.

Yaptığımız konserler, açılışlar, festivaller, özel kutlamalar, bahar şenlikleri, gösteriler, reklam ve tanıtımlarımızla bu işlerin aranan en güçlü firmalarından biri haline geldik.

Şimdi yine Türkiye’de bir ilk ‘in altına imzamızı atıyoruz, BNS Group bünyesine Mobilboard TÜRKİYE ‘yi ekliyoruz. Mobilboard Reklam Tanıtım ve Aktivite araçlarımızla, geleneksel ve eskide kalmış reklam-tanıtım anlayışını baştan başa değiştiriyoruz. Artık tüm reklam ve tanıtım aktivitelerinizi bulunduğunuz şehrin en kalabalık ve etkin bölgelerinde Mobilboard araçlarımız ile yapabileceksiniz.

BNS Group farklı projeleri ile yine karşınıza çıkacak.

Saygılarımızla.

BNS Group - XCite Production
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Mobilboard TÜRKİYE

Franchise başvuruları devam ediyor...

Türkiye de reklam piyasasını altüst edecek Mobilboard TÜRKİYE ailesi büyümeye devam ediyor.

Sınırlı sayıda franchise verilecek olup başvurular 31 Aralık 2008 ‘e kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sizde şehrinizde reklam devrimi yapmak ve bölgenizde ilk olmak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

www.mobilboardturkiye.com
www.xcitepro.net
İletişim Bilgileri
Firma: Bns Tanıtım Org. Ltd. Şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Serdar Şener
Adres: hilal mah.60/6 yıldız çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4415665
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.mobilboadturkiye.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye'de bir ilk...! Mobilboard Türkiye
Mobilboard TÜRKİYE Franchise başvuruları devam ediyor... Türkiye de reklam piyasasını altüst edecek Mobilboard TÜRKİYE ailesi büyümeye devam ed...
Bns Tanıtım Org. firma bilgileri. Bns Tanıtım Org. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bns Tanıtım Org. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bns Tanıtım Org. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.