Bodrum Multicar

Şirket Hakkında
Bodrum araba kiralama sektöründe online olarak da hizmet veren Bodrum Multi Car böylelikle hem kurumsal hem de bireysel olarak, araba kiralama ihtiyacı duyan tüm müşterileri için kolaylık sağlamaktadır. Bodrum araç kiralama hizmetini Bodrum merkez ve çevresi için uzun yıllardır sunan Bodrum rent a car şirketi aynı zamanda sektörde uygun fiyat seçenekleri ile de tanınmaktadır.

Bodrum oto kiralama sektöründe müşteri taleplerini bilmek ve müşteri beklentileri doğrultusunda talepleri karşılamak önem arz etmektedir. Bu bağlamda Bodrum Multi Car da her daim müşterilerin beklentilerini göz önünde bulundurmakta ve Bodrum havalimanı araba kiralama gibi çeşitli hizmet seçenekleri ile özel ulaşım ihtiyacı duyan müşterilerin beklentilerini karşılamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bodrum Multicar
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Osman Kırım
Adres: Dörttepe Köyü Tütünlük Mevkii Havalimanı Bodrum Karayolu (6.km) Petline Benzin İstasyonu Milas/muğla
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 5272220
Web Sitesi: http://bodrummulticar.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bodrum Multicar firma bilgileri. Bodrum Multicar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bodrum Multicar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bodrum Multicar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.