Boğazda Tekne Yat Kiralama

"Boğazda özel vip tekne ve yat kiralama organizasyonları"

Şirket Hakkında

Özel günlerinizde, özel yemek ve davetlerinizde, doğum günü, düğün, nişan gibi organizasyon işlerinizde güvenilir profesyonel ekibimizle birlikte misafirlerinizi ayarlayabileceğiniz tekne ve yat turlarımız mevcuttur. Yemekli davetler, kokteyl davetleriniz alkollü ve alkolsüz olarak hizmet verilmektedir.
Sizin ve misafirlerinizin rahatı ve konforu için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Sizin için önemli olan bu günlerde üstün kalite ve deneyimli personelimiz ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulduğu firmamızda yapmanız gereken tek şey günün keyfini ve tadını çıkartmaktır. Sadece özel günlerde değil farklı zamanlarda çıkılan mavi yolcuklara sizde tekne ve yat kiralayarak tatilinizi keyifli hale getirebilirsiniz.
Özel gün ve davetlerinizin dışında her türlü organizasyon ve etkinlikte yanınızda olup hizmet vermekten onur ve gurur duyarız.
Boğazda Tekne Yat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boğazda Tekne Yat Kiralama
Sektörü: Turizm / Otel » Gezi
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: İsmail nur
Adres: İra Apt. No:411 Kat:4 Daire:17 Bağdat Caddesi Suadiye/Kadıköy/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9094339
Web Sitesi: http://tekneyatkiralama.gen.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boğazda Tekne Yat firma bilgileri. Boğazda Tekne Yat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boğazda Tekne Yat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boğazda Tekne Yat Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.