Boger Yapı Sistemleri

Şirket Hakkında
BOGER Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi , Gaziantep'te profesyonel iş ahlakıyla çalışmayı kendisine ilke edinmiş bir şirket olup her geçen gün daha kaliteli hizmet olgusunu prensip edinmiş bir firmadır.

BOGER Yapı Sistemleri özellikle otomatik geçiş sistemleri , compact laminant kabin sistemleri ve ahşap kompozit yüzey sistemleri üzerinde kendisini kanıtlamıştır.Şirket prensibi olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan , kaliteden ödün vermeyen , iş güvenliği kurallarına uyan , işi zamanında yetiştirmeyi firmamız ilke edinmiştir.

Gaziantep’te kurulan ve her zaman kaliteli, özgün bir çalışma prensibi olan firmamız, sunduğu profesyonel hizmetlerinin bir sonucu olarak daima müşteri memnuniyetini esas almaktadır.

Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine karşılık vermek, çalışanımızın ve hizmetimizin temel ilkesidir. Firmamız gerek yurtiçi gerekse yurtdışı olmak üzere hedef pazarlara odaklanarak çağın gerektirdiği teknolojik altyapıyı kullanarak pazarlama ve satış tekniklerini kullanmaktadır.

Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir.

BOGER kendi ürünlerinde BOMEL markasını kullanmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boger Yapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kepenk
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
Yetkili Kişi: cem özboya
Adres: örnek sanayi sitesi 6.cad no:20
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (034) - 3227030
Web Sitesi: www.boger.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boger Yapı Sistemleri firma bilgileri. Boger Yapı Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boger Yapı Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boger Yapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.