Bomba-kuinn Mimarlık

Şirket Hakkında
Mimar Sinan Üniv.Mimarlık Bölümü mezunu Yük.Mimar Didem Ersoy Bomba, Bomba-Kuinn Mimarlık ofisi ile Antalyanın gözde turizm bölgesi Kunduda hizmet vermektedir.Mimarlıkta disiplinli çalışmayı ilke edinen ekibimiz ile fonksiyonel ve estetik mekanlar yaratarak yaşam alanları sunuyoruz.Özellikle villa ve iş merkezi projelerinde uzmanlaşan kadromuz ile mimari tasarım, mimari proje, iç mekan tasarımı, dekorasyon, 3d sunum ve görselleştirme alanlarında faaliyet göstermekteyiz.
Bomba-kuinn Mimarlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bomba-kuinn Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Didem Ersoy Bomba
Adres: Eyiler Sitesi (İstanbul Bazaar Karşısı) K:1 Yeni Turizm Bulvarı - KUNDU
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 2887849
Web Sitesi: bombamimarlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bomba-kuinn Mimarlık firma bilgileri. Bomba-kuinn Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bomba-kuinn Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bomba-kuinn Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.