Bordo İç Ve Dış Ticaret Ltd.şti.

"Hayatı Kolaylaştırır"

Şirket Hakkında
Gücünü, çalışanlarının yetkinliklerinden alan BORDO 2010 yılında Ankara’da kuruldu. Bordo;İç piyasanın İNŞAAT , SAĞLIK, GIDA, MOBİLYA gibi lokomotif sektörlerinde yaptığı piyasa araştırmalarını, dış piyasaların talepleri doğrultusunda ihracaata yönlendirmek ve üretici ile alıcıyı buluşturacak bir köprü yaratabilmek misyonu ile, çalışma hayatına başlamıştır.
Bordo;Afrika kıtasında, secilmiş ülkelerin Pazar dinamikleri üzerindeki birikimlerini, üreticinin satış ihtiyacını karşılayacak noktada, güçlü ve güvenilir bağlar kurarak kullanabilecektir.Yurt içinden bizzat üreticilerden aldığı uluslar arası satış ve temsil hakları BORDO Dış Ticaret’in güven ve başarı yolundaki teminatlarıdır.
Bordo İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bordo İç Ve Dış Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Ahmet PORTAKAL
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Ünv.Caddesi No:3 Kat:23 Çukurambar/Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2256343
Faks: (312) - 2586302
Web Sitesi: www.bordoturk.com
Ürünleri
İhraç kayıtlı ay çiçek yağı 1300$ En iyi fiyat. Export Sunflower Oil for 1300$ "Best Price"
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bordo İç Ve firma bilgileri. Bordo İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bordo İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bordo İç Ve Dış Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.