Bostancı Sürücü Kursu

Şirket Hakkında
Bostancı Sürücü Kursu, Tüm ehliyet sınıflarındaki avantajlı fiyatları ve kusursuz eğitimi ile gerek teorik ve gerek direksiyon eğitimleri konusunda iddiasını ortaya koymaktadır.
Eğitimli kadrosu ile güler yüzlü davranış ve eğitime verdiği önem ile tüm kursiyerlerimizin ve sürücü adaylarımızın beğenisini ve tavsiyesini kazanarak yoluna devam etmektedir.
Bostancı Sürücü Kursu olarak hedefimiz ülkemizde yaşanan üzücü trafik kazalarının payımıza düşen oranda azaltmaktır.Farkını sizde yaşayın ve hemen irtibata geçin.İyi sürüşler dileriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
B Sınıfı (Otomobil Ehliyeti) Sürücü Belgesi, A2 Sınıfı (Motosiklet Ehliyeti) Sürücü Belgesi, E Sınıfı (Kamyon+Otobüs Ehliyeti) Sürücü Belgesi, D Sınıfı (Çekici+Tır Ehliyeti) Sürücü Belgesi

Tüm Ehliyet Sınıflarına Özel Direksiyon Dersleri


İletişim Bilgileri
Firma: Bostancı Sürücü Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: NURCAN BABAİBAN
Adres: ALİ NİHAT TARLAN CD.ŞAKİRBEY SK NO:3/2 İÇERENKÖY İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4692848
Faks: (216) - 4698046
Web Sitesi: http://www.bostancisurucu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bostancı Sürücü Kursu firma bilgileri. Bostancı Sürücü Kursu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bostancı Sürücü Kursu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bostancı Sürücü Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.