Box Onlugu İmalatı

"Saglıklı Hizmet"

Şirket Hakkında
BOX ONLUGU İMALATI TIBBİ TEKSTİL SEKTÖRÜNDE TSE STANDARTLARINDA STERİL ÜRÜN İMALATI
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2005 yılında kurulan firmamız genç ve dinamik kadrosu ve bilgi birikimi ile Türkiye'de teknik tekstil alanında yeni ufuklar açmıştır. Sahip olduğu geniş vizyonundan aldığı güçle hızla globalleşen dünyaya ayak uydurabilmek için öncelik verdiği AR&GE çalışmaları sayesinde kendini yenileyebilmeyi başarmış olan POLAT Tıbbi Tekstil Medikal Sağlık Ürünleri ve Dış Ticaret çok kısa bir süre içerisinde teknik tekstil alanında her tür ihtiyaca cevap verebilecek bir konuma ulaşmıştır.


POLAT yalnızca yurt içi pazarda kalmayarak kendine yurt dışında da yeni pazarlar aramış ve bir dünya markası olma yolunda ülkesinin adını kendi ürünleri ve kalitesiyle tanıtmayı kendisine hedef olarak koymuştur. Tüm bunlar için Türkiye'nin sahip olduğu yüksek iş gücü potansiyelini de arkasına alarak kısa zamanda ihracat alanında önemli atılımlara imza atmıştır.

POLAT TEKSTİL.

İletişim Bilgileri
Firma: Box Onlugu İmalatı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: BOX ONLUGU
Adres: Çobançeşme Mah.Fatih Cad.Aladağ Sok.No:1 Kat:4&6 YENİBOSNA/ BAHÇELİEVLER İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4894080
Faks: (212) - 4749015
Web Sitesi: www.polattibbitekstil.com
Ürünleri
box önlüğü sıvı geçirmez rızibıl antıstatik ve antibakteriyel
AMELİYATHANE YEŞİL KETEN KUMAŞ ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ Kumaş sıklık atkı:20-çözgü:41 tel olmalıdır. En1.50cm.Olmalıdır. % 100 pamuk olmalıdır. ...
TERİKOTTON BOKS GÖMLEĞİ GÖRÜNÜŞ VE ÖZELLİKLERİ: Ameliyathane gömleği reglan kollu olmalı. Yaka ve belden bağcıklarla bağlanabilmeli. Bilek kısımla...
İlan Talep ve Teklifleri
Box Onlugu
box onlugu sıvı gecirmez 134 C otoklava uygun
Box Onlugu İmalatı firma bilgileri. Box Onlugu İmalatı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Box Onlugu İmalatı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Box Onlugu İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.