Boyut İnş. Yapı Mal.mer. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Şirketimiz, yeni adıyla Boyut Stone, mermer, limra, kumtaşı, traverten, onyx, diabaz ihracatçısı olarak Dünya çapında en güvenilir ve en profesyonel ticari kanal olarak doğal taş alanında 25 yılı aşkın hizmet vermektedir. Kalite, kapasite ve cins olarak bakıldığında ciddi bir fiyat avantajına sahibiz. Fiyata dair kaliteden hiç bir zaman ödün verilmez. Bir çok ülkedeki müşterilerimizle olan ticaretimizde daima karşılıklı çıkar ve eşitlik ilkemize bağlı olarak hareket etmekteyiz. Hem ticaret hem de samimi dostluklar oluşturarak, karşılıklı menfaatler sağlamayı umuyoruz
Boyut İnş. Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz, Boyut İnşaat&Mermer Ltd.Şti., mermer, limra, kumtaşı, traverten, onyx, diabaz ihracatçısı olarak dünya çapında en güvenilir ve en profesyonel ticari kanal olarak doğal taş alanında 25 yılı aşkın hizmet vermektedir. Kalite, kapasite ve çeşit olarak bakıldığında ciddi bir fiyat avantajına sahibiz. Bir çok ülkedeki müşterilerimizle olan ticaretimizde daima karşılıklı çıkar ve eşitlik ilkemize bağlı olarak hareket etmekteyiz. Hem ticaret hem de samimi dostluklar oluşturarak, karşılıklı kazanç sağlamayı umuyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Boyut İnş. Yapı Mal.mer. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: gürsel gider
Adres: 2.sümer sok.No:17/A
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2727055
Web Sitesi: www.boyutstone.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
VALENCİA, MERMER, ONYX, TRAVERTEN
CREMAMARE
LIGT EMPERATOR
ROSALYA
oska bej
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boyut İnş. Yapı firma bilgileri. Boyut İnş. Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boyut İnş. Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boyut İnş. Yapı Mal.mer. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.