Bozok Tercüme Noter Onaylı Yeminli Tercüme Ofisi

Şirket Hakkında

Bozok Tercüme, 15 yıllık bir süreçte edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi yeni bir ruh ve anlayışla hayata geçirmek için kurulmuş bir çeviri firmasıdır.
Müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden ödün vermeden, makul fiyat politikası ile Ankara merkez olmak üzere tüm Türkiye geneline hizmet vermek amacındayız.
Kurumsal çözümler sunulmasında; üst düzey teknoloji, birikim ve deneyim ile donatılmış metodolojileri kullanarak yaratıcı ve profesyonel kadrolarla kurumsal müşterilerimize, ihtiyaç duydukları hizmetleri ticari bir ilişki mantığı içerisinde değil, dostane bir anlayış çerçevesinde sunmak ve karşılaştıkları her türlü sorunlarına çözüm ve sürekli destek bulabilecekleri noter onaylı yeminli tercüme ve danışmanlık firması olmak için tüm samimiyetimizle çalışacağız.
Hizmetlerimiz :

Teknik tercüme
Akademik tercüme
Tıbbi tercüme
Noter yeminli tercüme
Tercüme
Çeviri
Bozok Tercüme Noter
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bozok Tercüme, 15 yıllık bir süreçte edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi yeni bir ruh ve anlayışla hayata geçirmek için kurulmuş bir Noter Onaylı Tercüme. noter onaylı çeviri firmasıdır.

Teknik tercüme
Akademik tercüme
Tıbbi tercüme
Noter yeminli tercüme
Tercüme
Çeviri
İletişim Bilgileri
Firma: Bozok Tercüme Noter Onaylı Yeminli Tercüme Ofisi
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: İbrahim Dursun
Adres: Meşrutiyet Mh., Atatürk Blv. Sanlı Han Kat: 4 No: 105/406 Çankaya Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 2158148
Web Sitesi: https://www.bozoktercume.com/
Ürünleri
Noter Yemini Nedir ? Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş, Yemin zaptı çıkarılmak istenen dili bildiğini belgeleyebilen ve Noterin uyg...
Sözlü tercüme kaynak dilden hedef dile konuşma sırasında tercüme edilen bir sistem olduğundan dikkat, bilgi, pratiklik ve deneyim gerektiren bir işt...
Teknik içerikli çeviriler, çok titizlikle üzerinde durulması ve uzmanlık gerektiren konulardır. Bozok Tercüme, bünyesinde bulundurduğu teknik kökenl...
Tüm bilim dallarında gerçekleştirilen Makale, Araştırma, Rapor, Tez, Ödev vb. gibi Akademik konulardaki çevirilerdir. Bozok Tercüme, kadrosundaki...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bozok Tercüme Noter firma bilgileri. Bozok Tercüme Noter adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bozok Tercüme Noter ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bozok Tercüme Noter Onaylı Yeminli Tercüme Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.