Br Kapı Ve Panjur Teknolojileri

Şirket Hakkında
BR Kapı ve Panjur Teknolojileri olarak sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz degerli müşterilerimiz ile paylaşmanın ve size çözüm ortağı olmanın heyecanını duyarız .Motorlu panjur ve otomatik kapı konusunda üretim, satış ve montaj yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz Türkiye'de ve bölgede hizmet sektöründe kaliteli montaj, kaliteli ürünlerimizle müşteri odaklı büyüyen "lider firma" konumuna erişmek ve beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vermek gibi bir vizyona;

Müşteri odaklılık prensibiyle çalışan, sektörünü iyi tanıyan, piyasanın beklentilerini bilen ve yeni beklentiler tanımlayıp bunların en üst düzeyde tatminini hedefleyen, teknolojiyi iyi kullanan, güvenilir, otomatik kapı zincirinin her alanında verimli ve karlı hizmet vermeyi hedefleyen bir misyona sahip otomatik panjur ve kapı şirketidir.
Br Kapı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Br Kapı Ve Panjur Teknolojileri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: ARZU ATAKIR
Adres: Diklitaş Sk.Yıldırım Apt.No:6/1 Dikilitaş-Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2587251
Web Sitesi: www.brkapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Br Kapı Ve firma bilgileri. Br Kapı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Br Kapı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Br Kapı Ve Panjur Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.