Brain Center Of İstanbul

Şirket Hakkında
“İnsan beyni muhteşem bir kapasiteye sahiptir. Öyle ki, günlük hayatımızda beynimizin kapasitesinin az bir kısmını kullanmamız yeterli olmaktadır. Beyin kapasitemizi daha fazla kullandığımızda günlük hayat çok daha kolay akabilir, zihinsel ve bedensel verimliliğimiz artabilir, yaşamımız daha sağlıklı ve keyifli olabilir.”

BrainCenterofIstanbul’da birlikte çalışmaya başladığımızda her adımın yaşamınıza katkılarını görecek ve devam eden adımlar için daha fazla istek duyacaksınız. Sizin için neler yapabileceğimizi görmek, Brain Aerobic, Neurofeedback ve Solunum ve Nefes Terapisi (SNT) ile destek sağlıyoruz.

BrainCenterofIstanbul’a geldiğinizde kendinizden “daha fazlasını” bekliyor olmanız yeterlidir. Aslında içinde bulunduğunuz durum tanımlandığında ve gelişim planı hazırlandığında yapabileceğinizin “En İyisine” birlikte ulaşacağız.

BrainCenterofIstanbul’a geldiğinizde bilimselliği kanıtlanmış testlerden size uygun olanlar seçilerek şu anki durum analiziniz yapılır. Bu testler ve ilk görüşmede sizin verdiğiniz bilgiler bizim ve sizin için bir başlangıç noktasıdır.

Bu testlerin sonuçlarına göre, birlikte size özel gelişim planı hazırlanır.
“En İyisini Yapabilmek” yolundaki ilerlemeniz aynı testlerle tekrarlanarak ölçümlenir. Braincenterofistanbul, size en çok işinize yarayacak, en kolay uygulayabileceğiniz değişimleri önerir.

Bize göre “hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuç alınamaz”. Farklı bir sonuç bekliyorsanız bir bağımlılık haline gelmiş davranışlardan kurtulmak gerekir.

Bu alanlarda sizlere;
- Durumunuzun ve varsa sorunun tanımlanmasında
- Kolayca ulaşılabilir yaşam tarzı değişikliği önerilerinin sunulmasında
- Zihinsel ve fiziksel kapasitenin artırılması için Neurofeedback egzersizleri uygulanmasında
- Solunum ve Nefes Terapisi (SNT)
- Belli zaman aralıklarıyla gelişiminizin ölçülmesinde destek vermekteyiz.
Brain Center Of
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Brain Center Of İstanbul
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Bora Küçükyazıcı
Adres: Barbaros Mahallesi Sarkaç Sokak Ağaoğlu My Prestige Binası No:1 Daire:87 Ataşahir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6887778
Web Sitesi: www.braincenter.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Brain Center Of firma bilgileri. Brain Center Of adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Brain Center Of ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Brain Center Of İstanbul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.