Bristol Center

Şirket Hakkında
Şirketimiz Bristol Center olarak 1980 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. İmalatını ve tasarımını yaptığımız ürünleri kendi magazamız ve yurtiçindeki diğer züccaciye sektöründe faaliyet gösteren firmalara toptan olarak satmaktayız. 30 yıllık sektör tecrübemiz ile artık yurtdışından gelen işbirliği tekliflerini değerlendirmeye ve ürünlerimizi yurtdışındaki pazarlarında ihtiyaçlarını karşılamaktayız.
Bristol Center
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Faaliyet alanımız; imalat ve ithalatını yaptıığmız Çekoslavak Kristal, Line Argenti, Tekstil ve Porselen gibi nadide ürünlerin Türkiye geneline toptan pazarlamasını yapmak ve Tefal, Jumbo, Braun gibi seçkin ürünleri müşterilerimize Bristol Center güvencesi ile sunmaktır...
İletişim Bilgileri
Firma: Bristol Center
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Eşya
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Züccaciye
Yetkili Kişi: Ayhan Çeliksöz
Adres: gazi muhtar pasa bul. tekerekoglu is mer. no:16/1-2
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2152223
Web Sitesi: www.mynest.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İhracat Ve Toptan Ürün Satışı
kendi imalatımız olan ürünleri toptan olarak yurt dışına pazarlamak istiyoruz
Bristol Center firma bilgileri. Bristol Center adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bristol Center ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bristol Center firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.