Bruxelles Hair Trans-saç Ekim Merkezi

Şirket Hakkında

Op. Dr. serdar M.BETEN koordinatörlüğünde saç ekim uzmanlarının bir araya gelmesiyle oluşturulmuş 10 yılı aşkın tecrübe ve deneyimiyle saç analiz, ekim ve bakimi konusunda hizmet veren bir kurumdur.
Saç ekimi konusunda Türkiye başta olmak üzere Dünyanın hemen her ülkesinden yüzlerce kişiye %100 memnuniyet ilkesi ile hizmet veren BRUXELLES HAİR TRANS SAÇ EKİM MERKEZİ hizmetlerini sadece HASTANE ORTAMLARINDA VE UZMAN KADRO eşliğinde sunmaktadır. saç ekimi ve mezoterapisi konusunda uygulanan yöntemlerin yanı sıra sürekli kendini yenileyip, yeni araştırmalar ile yeni teknikler geliştirip, uygulamak için en son teknolojileri takip eder ve bünyesine katar.
Başta HOLLANDA –ALMANYA-FRANSA-BELÇİKA-DUBAİ-IRAK, olmak üzere Avrupadan hasta ve müşteri yönlendirmesi yapabilecek kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve bu alanda hizmet vererek iş alanımızı uluslararası platforma taşıma gayretindeyiz.
Bruxelles Hair Trans olarak, hastalarımızın karşılanıp konaklama ihtiyaçları da dahil olmak üzere, her türlü memnuniyeti temel ilke olarak edinmiştir.
www.sacekimci.com adresimizden detaylı bilgi alabilir ve bize ulaşabilirsiniz...
Saygılarımızla...
Bruxelles Hair Trans-saç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bruxelles Hair Trans-saç Ekim Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: ENGİN
Adres: nispetiye cd. yeşim sok no 5(akmerkez)karşısı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3515171
Web Sitesi: www.sacekimci.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bruxelles Hair Trans-saç firma bilgileri. Bruxelles Hair Trans-saç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bruxelles Hair Trans-saç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bruxelles Hair Trans-saç Ekim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.