Bruxelles Plastik Cerrahi Merkezi

Şirket Hakkında
Bruxelle Plastik Cerrahi Merkezi

- Saç Ekimi ( Fue İle )
- Burun Estetigi
- Liposuction
- Göz Kapaklari Estetigi
- Komple Yüz Estetigi
- Meme Sekillendirme
- Karin Sekillendirme
- Botox Ve Dolgu
- Vucut Estetiği Hizmetleri Vermektedir.

Op.dr.serdar.m.beten

Bruxelles Plastik Cerrahi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bruxelles plastik cerrahi merkezi
Op. Dr. serdar M.BETEN koordinatorlugunde , saç ekim uzmanlarinin bir araya gelmesiyle oluşturulmuş , 10 yılı aşkın tecrübe ve deneyimiyle saç analiz, ekim ve bakimi konusunda hizmet veren bir kurumdur.
www.betenplast.com

Saç ekimi konusunda Türkiye başta olmak üzere Dünyanın hemen her ülkesinden yüzlerce kişiye %100 memnuniyet ilkesi ile hizmet veren BRUXELLES PLASTİK CERRAHİ MERKEZİ hizmetlerini sadece HASTANE ORTAMLARINDA VE UZMAN KADRO esliginde sunmaktadır. saç ekimi ve mezoterapisi konusunda uygulanan yöntemlerin yanı sıra sürekli kendini yenileyip , yeni arastirmalar ile yeni teknikler geliştirip, uygulamak için en son teknolojileri takip eder ve bünyesine katar.
Başta HOLLANDA olmak üzere Avrupadan hasta ve müşteri yönlendirmesi yapabilecek kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve bu alanda hizmet vererek iş alanımızı uluslararsı paltforma taşıma gayretindeyiz.
www.betenplast.com adresimizden detaylı bilgi alabilir...
info@betenplast.com adresinden bize ulaşabilirsiniz...

saygılarmızla
İletişim Bilgileri
Firma: Bruxelles Plastik Cerrahi Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: engin
Adres:
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.hairestetik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bruxelles Plastik Cerrahi firma bilgileri. Bruxelles Plastik Cerrahi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bruxelles Plastik Cerrahi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bruxelles Plastik Cerrahi Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.